10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

A-ÇELENK SUNMA

Tarih : 10 Kasım 2021 Çarşamba

Saat : 08.55 Yer : Kent Meydanı Atatürk Anıtı

l - Saat 08.55 'de Valilik Makamı Çelengi ve Belediye Başkanlığı Çelengi Kent Meydanı Atatürk Anıtına sunulacaktır.

2- Saat 09.05 'deki saygı duruşunda tüm bayraklar yarıya indirilecek, hareket halindeki halk ve araçlar bulundukları yerde hareketsiz kalacak, fabrikalar ve taşıt araçları sürekli siren, boru ve klakson çalmak suretiyle saygı duruşuna iştirak edeceklerdir.

3- 2 Dakikalık saygı duruşunu takiben İstiklal Marşımızın okunmasıyla anıttaki bayraklar göndere çekilerek tekrar yarıya indirilecektir.

4- Kent Meydanı Atatürk Anıtındaki çelenk sunma programından sonra; salondaki anma programı, Karabük Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi tarafından 100. Yıl Kültür Merkezi salonunda yapılacaktır

B-ANMA PROGRAMI

Tarih : 10 Kasım 2021 Çarşamba

Saat : 10.00 Yer : 100. Yıl Kültür Merkezi Salonu

1- Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunması

2- Günün anlam ve önemini belirten konuşma.

3- Atatürk konulu şiir okuma yarışmalarında 1.seçilen İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin şiirlerini okumaları.

4- Atatürk konulu kompozisyon yarışmasında 1.seçilen öğrencinin kompozisyonunu okuması

5- Toplu gösteri (Orotoryo, Koro ve Tiyatro birleşimi)

6- Mustafa Kemal'i düşünüyorum şiiri.

7- Karabük Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencilerinin "Atatürk'ün Sevdiği Türküler" konseri.

8- Zeybek gösterisi

9- 10 Kasım ile ilgili yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin takdimi ve ödüllerini verilmesi.

10- Kapanış

Yayın: 04.11.2021 - Güncelleme: 04.11.2021 16:32 - Görüntülenme: 196