ÖĞRENCİLERİMİZ OKULA CEP TELEFONU GETİRMEYECEKTİR

Öğrenci Sağlığı ve Güvenliği kapsamında; öğrencilerimizin okul sınırları içinde cep telefonu bulundurması yasaktır.

Karabük Valiliğimizin talimatları gereği; öğrencilerimiz  hiçbir şekilde dersliklere-atölyelere cep telefonu ile girmeyecek, teneffüs saatlerinde ve öğle aralarında cep telefonu kullanmayacak, öğrencilerimiz okula gelirken cep telefonu GETİRMEYECEKTİR.

Yapılacak kontrollerde üzerinde cep telefonu bulunan öğrencimizin telefonu ancak velisine teslim edilerek, gerekli işlemler yapılacaktır.

Velilerimize mesajla bilgi verilmiş olup, öğretmenlerimizin sınıf veli gruplarınızdan velilerimizi bilgilendirmenizi, derslerinizde öğrencilerimize "okula gelirken cep telefonu GETİRMEYECEKLERİNİ" söylemeniz ve hatırlatmanız hususunda;

Gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederim.

Murat TÜLÜMEN

Yayın: 24.03.2022 - Güncelleme: 24.03.2022 07:30 - Görüntülenme: 827