Nis

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Zümre Toplantıları; 20-24 Haziran 2022 haftasında çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Nis

2022 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Takvimleri

Mrt

Öğrenci Sağlığı ve Güvenliği kapsamında; öğrencilerimizin okul sınırları içinde cep telefonu bulundurması yasaktır.

Mrt

03 Nisan 1937 tarihinde Karabük Demir Çelik Fabrikalarının temellerinin atılması ve Karabük'ün kuruluşunun 85. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında; yarışmalar düzenlenmiştir.

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi

Ock

İdarecilerimize ve öğretmenlerimize ilanen duyurulur

Ock

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ PROGRAMI hakkında detaylı bilgi vermek için sizleri okulumuza bekleriz.

Ara

Kültür dersi sınavları 27-31 Aralık 2021 tarihleri arasında ders esnasında sınıflarda yapılacaktır.

15-19 Kasım 2021 Tarihleri Arasında Yapılacak Mesleki Çalışma Programı

A-ÇELENK SUNMA

Tarih : 10 Kasım 2021 Çarşamba

Saat : 08.55 Yer : Kent Meydanı Atatürk Anıtı

l - Saat 08.55 'de Valilik Makamı Çelengi ve Belediye Başkanlığı Çelengi Kent Meydanı Atatürk Anıtına sunulacaktır.

2- Saat 09.05 'deki saygı duruşunda tüm bayraklar yarıya indirilecek, hareket halindeki halk ve araçlar bulundukları yerde hareketsiz kalacak, fabrikalar ve taşıt araçları sürekli siren, boru ve klakson çalmak suretiyle saygı duruşuna iştirak edeceklerdir.

3- 2 Dakikalık saygı duruşunu takiben İstiklal Marşımızın okunmasıyla anıttaki bayraklar göndere çekilerek tekrar yarıya indirilecektir.

4- Kent Meydanı Atatürk Anıtındaki çelenk sunma programından sonra; salondaki anma programı, Karabük Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi tarafından 100. Yıl Kültür Merkezi salonunda yapılacaktır

Ekm

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yılı nedeniyle 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri yapılacaktır.

Eyl

Kültür dersi sınavları 22-28 Ekim 2021 tarihleri arasında ders esnasında sınıflarda yapılacaktır.