Haz

Gençlik haftası bahar şenliği kapsamında okulumuz alanları arasında yapılan futsal turnuvası sona erdi.

May

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında, Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminin de katılımlarıyla, Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARDEMİR) teknik gezi yapıldı.

May

Okulumuzda sınavlardan önce moral olması amacı ile; gençlik haftasında bahar şenliği alanlararası futsal turnuvası düzenlendi.

May

2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında Müdürlüğümüz Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan "Emeğin Başkenti Karabük İstihdamın Merkezi Oluyor" projemiz kapsamında Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemize Boru Bükme Makinası, Safranbolu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemize CNC Fiber Lazer Kesim Makinesi/CNC Ahşap Kesme ve Kazıma Makinesi, Yenice Çok Programlı Anadolu Lisemize ise CNC Fiber Lazer Kesim Makinesi alınarak okullarımıza teslim edildi.

May

Millî Eğitim Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ders Aletleri Yapım Merkezi ile yapılan sözleşme gereği; "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında  Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğüne 20 adet Ana Sınıfı Takımı okulumuz atölyelerinde üretimi gerçekleştirdiğimiz malzemelerinin teslimi yaptık.

May

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARDEMİR) ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) arasındaki "Okul Sanayi İşbirliği Protokolü" kapsamında öğrencilerimize, "CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Semineri" verildi.

Nis

"Karabük Ölçeğinde Mesleki Eğitim ve İstihdam"  konulu haftalık olarak "tecrübe paylaşımı-kariyer günleri" etkinliğinde, Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş (KARDEMİR) Eğitim Müdürü Melek Burcu ÖZTÜRK misafirimiz oldu.

May

"Karabük Ölçeğinde Mesleki Eğitim ve İstihdam"  konulu haftalık olarak "tecrübe paylaşımı-kariyer günleri" etkinliğinde, Karabük İŞKUR İl Müdürü Mustafa ÇALIŞ misafirimiz oldu.

Nis

"Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında; 1 adet Öğretmen Dolabı, 2 adet Elbise Askılığı ve Ayakkabı Dolabı, 3 adet Materyal Dolabı, 4 adet Dikdörtgen Masa ve 1 adet Kitaplıktan oluşan "Ana Sınıfı Takımlarını" Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alanı Atölyelerinde üretiyoruz.

Mrt

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin okul takımımız, 11-12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yaptığı üç maçın ikisini galibiyetle sonuçlandırmış ve grubu İKİNCİ sırada tamamlamıştır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolüne göre, mesleki ve teknik Anadolu liseleri ile mesleki eğitim merkezleriyle eşleştirilen ve Sanayi Bölgelerinde oluşturulan mesleki eğitim merkezi irtibat bürolarının tamamında 10 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 14.00'da açılış töreni yapılmıştır.

Ara

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karabük Valimiz Fuat Gürel, İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı Atölyemizde "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamında yapılan üretimleri ve öğrencilerimizin çalışmalarını incelediler.

Ara

"Lisemiz fabrika gibi çalışıyor"

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Müdür Yardımcısı Erdal Üngören ve Karabük MTAL Müdürü Murat Tülümen ile birlikte devam eden imalat çalışmalarını yerinde inceleyerek alan şeflerinden bilgiler alan Vali Fuat Gürel, proje kapsamında kütüphanesi olmayan okullara yeni kütüphane yapılması ve okullarımızdaki mevcut kütüphanelerin de yenileceğini belirtti. Karabük MTA Lisesinin bir fabrika gibi çalıştığını ifade eden Vali Gürel, "İlimizde 54 okulumuzda kütüphane bulunmuyordu, lisemizde gerçekleştirilen hummalı çalışmalar neticesinde çocuklarımız da kütüphanelerine kavuştu. Çocuklarımızın kütüphanelerden faydalanarak kendilerini daha iyi yetiştirmek için çaba sarf edeceklerine inanıyorum. Karabük Mesleki ve Teknik Lisemiz ilimizin köklü eğitim kurumlarından, öğrencilerimiz hem eğitimlerini gerçekleştiriyor hem de önemli meslek alanında kendilerini yetiştiriyorlar. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum, çok güzel işler gerçekleştiriyorlar." şeklinde konuştu.

Ara

Valimiz Sayın Fuat GÜREL "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Projesi kapsamında İlimiz Merkez Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde öğretmen ve öğrencilerimizin, atölyede ürettikleri teşrifatları yerinde inceledi.