Ara

Üretimi yapılan çalışma masaları kütüphanesi olmayan okullara teslim ediliyor.

Ara

Üretimi yapılan kitaplıklar kütüphanesi olmayan okullara teslim ediliyor.

Ara

Okul Aile Birliği ve Veli Toplantımızı 04 Aralık 2021 Cumartesi Günü Saat 11:00´ de okulumuz spor salonunda yaptık.

Ara

Öğrencimiz Berkcan DEMİRTAŞ'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

15 Aralık 2021 itibariyle de, kütüphanesi olmayan tüm okullara, üretilecek kitaplık ve çalışma masalarının teslimatının tamamlanması planlanmıştır.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığımız ile T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü 18.11.2021 tarihinde imzalanarak yürürlüğe girmiştir.

Kas

Web üzerinden ekonomi haberleri yapan "Dünya Gazetesi" www.dunya.com , 24.11.2021 tarihli 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel ekinde; Eğitim Teknolojileri, Türkiye Ekonomisinin Temelini Mesleki Eğitim Gücü Oluşturacak başlıklı haberinde okulumuzun "Simülatör Eğitimi" ile ilgili bir haberi yayınlanmıştır.

Kas

Metal Teknolojileri Alanı ile Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı Öğretmen ve Öğrencilerimizin Üretimleri Ulusal Medyada Haber Oldu.

Kas

Kimya/Kimya Teknolojisi Alanı Öğretmen ve Öğrencilerimizin Üretimleri Ulusal Medyada Haber Oldu.

Kas

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla İstanbul Tuzla OSB'de düzenlenen törende iki bakanlık arasında gerçekleştirilen "Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü"nü imzaladı.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 98. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun.

Ekm

22 Ekim 2021 cuma günü öğrencilerimiz ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi programını gerçekleştirdik.

Ekm

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzün Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kaynaklı olarak desteklenen 2.183.100 TL hibe tutarındaki "Emeğin Başkenti Karabük İstihdamın Merkezi Oluyor" isimli projemizin açılış töreni Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde düzenlendi.

Ekm

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından İlimiz Merkez, Yenice, Eskipazar ve Ovacık ilçelerinde bulunan ilk/ortaokullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştirildi.