KARABÜK / MERKEZ - Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Atölyelerimizi ve dersliklerimizi ziyaret eden Millî Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sayın Sadri ŞENSOY, Okul Müdürümüz Murat TÜLÜMEN'den bilgiler aldı.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız devam ediyor

Ağu

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların açılışına ilişkin yaptığı basın açıklamasında 6 Eylül'de tüm kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime başlanacağını ifade etti.

Ağu

03 Ağustos 2021 tarihli Milli Eğitim Bakanı kararnamesi ile Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü görevine asaleten atanmıştır.

Ağu

2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında Müdürlüğümüz Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan "Emeğin Başkenti Karabük İstihdamın Merkezi Oluyor" projemiz onaylanmış olup 2.183.100 TL tutarında hibe almaya hak kazanmıştır.

Okulumuzun gökyüzünden görüntüsü

May

"Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda eğitim gören öğrencilerin, kendi bölgelerindeki Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri tarafından,  öğretmenleri rehberliğinde sanatsal bilgi ve deneyim aktarılması boyutunda yapılan iki aylık çevrim içi (çevrimiçi) etkinlik  çalışmaları tamamlanarak Resim ve Müzik alanında ortaya çıkan eserler Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzde oluşturulan Seçici Kurul tarafından değerlendirilerek İl Dereceleri belirlendi.

Mrt

Karabük Belediyesi, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) desteği ile yapmış olduğu TR8120/SANAYİ/0016 refarans nolu " Plastik Atıkların Piraliz Yöntemi ile Bertaraf Edilmesi ve Geri Kazanımı" isimli proje kapsamında, Cumhurbaşkanlığımızın başlatmış olduğu "Sıfır Atık" projesine destek vermek amacıyla, okulumuz öğrencilerine "Sıfır Atık Semineri" verildi.

Ara

Mesleki Eğitimde 1000 Okulu İyileştirme Projesi kapsamında okulumuza Z-Kütüphane yapılıyor.

Ekm

BAKKA, Mesleki Eğitimde 1000 Okul İyileştirme Projesi ve 2020-2021 Eğitim öğretim yılı birinci dönem Ortak Sınav Takvimi konularını görüşmek ve bilgilendirmek üzere;  okul idarecilerimizin, alan şeflerimizin, zümre başkanlarımızın ve öğretmenlerimizin katılımıyla Covid-19 tedbirleri kapsamında 16 Ekim 2020 günü bir toplantı yapıldı.